RSS

Selasa, 9 Jun 2009

SELAMAT PENGANTIN BARU ISTERIKU...

Puas aku sebab dah selamat menghabiskan novel yang tersangatlah tebalnya ni... Ceritanya sangat menarik, cuma kenalah sabar sikit sebab agak membosankan pada permulaan cerita...
Aku suka dengan 'cover'nya yang berwarna lembut dan cantik dan cantik juga jalan ceritanya... aku tak reti nak komen banyak-banyak kalau nak tahu best tak best kenalah baca sendiri...
Berbaloilah dibeli untuk dijadikan koleksi..Ini novel yang paling tebal yang aku ada..1161 m/s, bagai nak terseliuh tangan aku masa membacanya...dibawa berbaring salah, sekejap dah lenguh tangan, duduk lama-lamapun salah juga lenguh pinggang...dalam resah gelisah serba tak kena aku menghabiskan misi membacanya dalam tempoh 3 hari....uhhhhh lega!

3 ulasan:

akimsensei berkata...

akak, novel ni xde bintang ke? seronok tgk bintang2 berkerlipan kat sini.. keep up the good work ok.. mental mesti kuat..

babym berkata...

hari 2,jln2 ngan member n tertengok novel ne..sekali imbas je kulit buku die cm x menarik je pas2 tengok ketebalan buku ne...tbeliak bji mata aku..ms smpai 1000++...komentar ttg novel ne xbyk sbb xrmai yg xnk bc kot sbb tebal sgt....huhh..nk beli ke xnk beli ne!!!!!...papepun nti nk beli gak wlau nk kena pikiak dulu...huhuhu

babym berkata...

hari 2,jln2 ngan member n tertengok novel ne..sekali imbas je kulit buku die cm x menarik je pas2 tengok ketebalan buku ne...tbeliak bji mata aku..ms smpai 1000++...komentar ttg novel ne xbyk sbb xrmai yg xnk bc kot sbb tebal sgt....huhh..nk beli ke xnk beli ne!!!!!...papepun nti nk beli gak wlau nk kena pikiak dulu...huhuhu